Tanden laten bleken

Witte tanden met Zoom!

Philips Zoom DayWhite is een bleekoplossing voor thuisgebruik en wordt door SmartDent, centrum voor Tandheelkunde verstrekt in de vorm van bleeklepels met bleekgel. De bleeklepels worden twee keer per dag gedragen gedurende 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het advies van SmartDent. Binnen twee weken hebben consumenten een mooie witte glimlach.

Philips Zoom DayWhite met ACP voldoet aan de nieuwste richtlijnen van de Europese Commissie door niet meer dan 6% waterstofperoxide te gebruiken en is daarmee veilig voor de consument. Voor mensen die liever tijdens het slapen het gemak willen ervaren van bleken, is Philips Zoom NiteWhite ontworpen. Deze oplossing bevat speciale bleeklepels die SmartDent, centrum voor Tandheelkunde op maat maakt om ’s nachts over het boven- en ondergebit te dragen. Men hoeft enkel de bleeklepel te vullen met de bleekgel, te gaan slapen en wakker te worden met een wittere glimlach.

Kies ook voor Zoom!

Wilt u zich goed voelen, er goed uitzien en indruk maken met een stralende lach? Zet dan nu de eerste stap met het bleken van uw tanden. U bent het waard! Het uiteindelijke resultaat verschilt van patient tot patient en is afhankelijk van de structuur van de tanden. Mocht u nog vragen hebben, stel deze ons. Kies Zoom! voor een stralende lach.

tanden bleken roermond